Blog

A hálószoba legfontosabb kiegészítője az éjjeliszekrény

2019.12.06 13:06

Amikor a hálószoba tervezésére vagy felújítására kerül sor, sokan esnek bele a hibába, hogy a nagyobb méretű bútoroknak szentelik a legtöbb figyelmet. Kétségtelen, hogy ezeknek az elhelyezése és helyének megtervezése fontos a későbbi rendezkedés szempontjából, de így könnyű megfeledkezni a többi bútorról. Ez aztán boríthatja a teljes enteriőr képét.

Az éjjeliszekrény esetében például nem árt, ha előre tudod, mekkorát szeretnél és hogy milyen színekkel akarsz operálni. Ha viszont nem számolsz előre a méretekkel, megeshet, hogy álmaid éjjeliszekrénye be sem fog férni. Így aztán végeredményében megeshet, hogy olyan darabok közül kell választanod, amik nem is hasonlítanak az eredeti koncepcióra.

 A hálószoba legfontosabb kiegészítője az éjjeliszekrény

 

HOGYAN VÁLASSZUNK ÉJJELISZEKRÉNYT?

Amennyiben már vannak elképzeléseid arról, hogy milyen arculatot akarsz kialakítani, a dolgod egyszerű. Tegyük fel, hogy egy otthonos, pasztelles szobáról álmodsz. Ebben az esetben a natúr mintás darabok kifejezetten jól mutathatnak, de akár fehér, vintage szekrénykékben is gondolkodhatsz.

A stílus tehát már adott. Ideje átgondolni az igényeidet is, hogy mennyi pakolóra lesz szükséged. Szeretsz lefekvés előtt olvasgatni? Akkor mindenképp olyan példányt válassz, aminek a tetején elfér egy olvasólámpa és persze az olvasnivalód. Ha esetleg vannak olyan, számodra fontos kellékek, amik jó, ha karnyújtásnyira vannak, akkor néhány fiók sem árthat.

Ilyen létfontosságú dolog lehet például az esti gyógyszered, vagy akár a lázmérő. Betegen mindig jobb az ágyban maradni, tehát jobban jársz, ha a közelben van a műszer. Ezeknek az apróságoknak a mennyiségétől függően választhatsz egy- vagy többfiókos éjjeliszekrényt is. Sőt, akár polcos kivitelt is választhatsz, ha nincs kedved a fiókokkal vacakolni.

 A hálószoba legfontosabb kiegészítője az éjjeliszekrény

 

 

NA, ÉS HOGY FOG MINDEN BEFÉRNI?

A kérdés jogos, hiszen a cikket éppen ezzel kezdtük. Itt jön képbe a fenti tervezgetés és méregetés. Ha például tudod, hogy mekkora az ágyad, akkor azzal is tisztában lehetsz már, hogy mennyi hely áll a rendelkezésedre, hogy a többi hálószoba bútort bepakold. Azonban van erre egy praktikusabb megoldásunk is, amivel könnyebben tudsz majd kalkulálni!

Mielőtt megvennéd az ágyat, nézz meg több modellt is, lehetőleg különböző méretekben. Ez egyébként sem árthat, hiszen panellakásokban gyakran előforduló probléma, hogy az úgynevezett kingsize franciaágyak nehezen férnek be egy félszobába például. Ha viszont több alternatívád is van, akkor nem kell majd lemondanod arról a hálószobáról, amit korábban már megálmodtál.

Ahhoz persze, hogy minden valóban a helyére kerülhessen, pontos mérésre is szükséged lesz. Különösen akkor igaz ez, ha webáruházból rendelsz, hiszen akkor kész méretekkel a kezedben érdemes csak vásárolni. Ideje tehát elővenni a mérőszalagot és alaposan kicentizni a hálószobát, különben könnyen megeshet, hogy a bútorok nem úgy fognak passzolni, ahogyan azt szeretnéd.

Vásárlás előtt az sem árthat, ha a kezedben van egy színpaletta, melynek fontosságáról az előző cikkünkben már írtunk. Ennek segítségével még véletlenül sem eshetsz majd abba a hibába, hogy olyan bútorokat és kiegészítőket választasz, amelyek a valóságban végül nem mutatnak jól együtt.

Te már tudod, hogy milyen éjjeliszekrényre van szükséged? Akkor kukkants be széles és változatos kínálatunkba! Bútoraink között nem csak a különféle stílusokat találhatod meg, de a pontos paramétereket is, melyek segítségével hatékonyan tudsz majd tervezni. Ideje berendezni álmaid hálószobáját!

 A hálószoba legfontosabb kiegészítője az éjjeliszekrény

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu