Blog

Kiegészítőkkel igazán életre kel a kert

2019.12.06 14:11

Bármely helyiség felújításáról vagy berendezéséről esik szó, gyakori hiba, hogy a fókusz a nagyobb bútorokra kerül, míg a kiegészítők amolyan mellékszereplővé válnak a történetben. Pedig ezek az időnként méltatlanul mellőzött eszközök azok, amelyek segítségével kialakítható egy-egy szegmens alapvető hangulata. Nincs ez másként a kert rendezése esetében sem.

Kiegészítőkkel igazán életre kel a kert

Néhány vidám virágtartó, a gyerekek mászókája vagy éppen egy praktikus tároló nem csak praktikus, de a dekoráció jellegét is alapvetően meghatározza. Ezek az eszközök nem csak kiegészíthetik a már meglévő bútorzatot, hanem akár az egyhangúságot is megtörheted velük. Ráadásul egy jól megválasztott darab a mindennapjaidat is megkönnyítheti.

 

TÁROLÓK BŰVKÖRÉBEN

Mindenki tudja, hogy tárolókból sosem elég. Kell belőle a fürdőbe, a konyhába, a gyerekszobába és természetesen a kertbe is. Te sem szeretnéd, ha munka után az ásód csak úgy a füvön heverészne, igaz? A Curver kerti bútorai között szerencsére igen nagy választékban találhatod meg őket, így azon sem kell majd törnöd a fejed, hogy esetleg nem illik a már meglévő garnitúrához.

Hogy milyen típusra lesz szükséged azt nagyban meghatározza az, hogy milyen munkákat végzel el a kertben. Az alapos kertészeknek ugyanis meglehetősen sok szerszámra van szüksége, amelyek sokkal több helyet igényelnek. Ugyanakkor, ha nem vagy éppenséggel egy kerti tündér, akkor elegendő egy kisebb példán és egy praktikus akasztó, ahol megpihenhet a gereblye.

Szereted a multifunkciós eszközöket? Mit szólnál egy padhoz, ami elrejti az összes kerti kellékedet? Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen igazán esztétikus módon oldhatod meg vele a tárolást és még az ülőhelyek száma sem jelent majd akadályt egy kerti parti alkalmával.

 Kiegészítőkkel igazán életre kel a kert

 

GYERMEKBIRODALOM

Amennyiben a családodban már gyerekek is vannak, nyilván ők is szívesen töltik az időt a szabadban. Hogy biztosan ne unatkozzanak, célszerű beszerezned néhány kerti játékot, amivel igazán önfeledt lehet a szabadtéri móka. Elvégre kár lenne őket kihagyni a kert örömeiből, nem igaz?

Ha pedig játékok, ebben az esetben sem érdemes megfeledkezni a tárolásról. Kétségtelen, hogy egy csúszda vagy hinta akár játékosságot is vihet a megjelenésbe, azonban a szanaszét hagyott homokozólapátok és kisautók már nem. Ezért célszerű beszerezned a gyerkőcöknek is egy olyan eszközt, amibe elrakhatják ezeket könnyedén, mint például a Kiddie's go talicska.

Hogy a kicsik ne unatkozzanak a komoly, felnőttes beszélgetések alkalmával, beszerezhetsz számukra egy saját asztalt is. A Curver asztala például nem csak külön szegmenst kínál a számukra, ahol elfoglalhatják magukat, de a rajta elhelyezett mélyedések azt is lehetővé teszik, hogy elhelyezd bennük a legfontosabb színes ceruzákat és zsírkrétákat is, melyek elengedhetetlenek a szórakozáshoz.

A kiegészítők tehát nem feltétlenül csak dekorációs célt szolgálnak. A megfelelő darabok kiválasztásával olyan hasznos eszközökre tehetsz szert, amelyek segítenek rendben tartani az egész udvart. A Curver kerti bútorai pontosan erre kínálnak megoldást, legyen szó kertápolásról, vagy éppen az egész család kellemes kikapcsolódásáról a szabad ég alatt.

 Kiegészítőkkel igazán életre kel a kert

 

Ha te még nem szerezted be ezeket a praktikus kellékeket, akkor irány a webáruház! Sőt, akár az egész udvart berendezheted, hiszen a Curver darabok kínálatában akár garnitúrákat és napozóágyakat is találhatsz. Szerezd be akár a teljes szettet egyetlen helyen, megspórolva ezzel rengeteg időt és fáradságot!

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu