Blog

Kertberendezés ötletek - Dőlj hátra kényelmesen a kertben is!

2019.12.06 14:42

A kényelem épp annyira fontos a kertben, mint a nappaliban vagy a hálószobában. Amint beköszönt a jó idő, bizonyára te is szívesen időzöl odakint a szabad ég alatt. Legyen szó a reggeli kávédról vagy egy baráti beszélgetésről, egy jó minőségű kerti pad remek szolgálatot tehet, ezért érdemes neki figyelmet szentelni a kertberendezés során.

Kertberendezés ötletek - Dőlj hátra kényelmesen a kertben is!

És hogy milyen az ideális kerti pad? Erre nehéz megtalálni a választ, hiszen mindenkinek mások az igényei. Elvégre neked is megvan a saját ízlésed a bútorok stílusát illetően és az sem mindegy hogy hány személy számára kell majd ülőhelyet biztosítanod. Lássuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, ha szeretnéd megtalálni az igazit!

 

SZOCIÁLIS PILLANGÓKNAK

Ha gyakran tartasz kerti partikat, akkor célszerű széles bútort választani, vagy akár több ülőalkalmatosságot is beszerezni. Ebben az esetben az elsődleges szempont ugyanis, hogy mindenki számára legyen elegendő hely. Hogy erről gondoskodhass, több megoldás is létezik, melyekkel biztosan senki nem marad ülőhely nélkül.

A pad mellett elhelyezhetsz még néhány kényelmes kerti széket vagy kerti fotelt is. Ezzel hasonló elrendezést alakíthatsz ki, mint egy nappali esetében. A különbség az, hogy ezúttal nem a tévéműsort élvezhetitek majd, hanem egymás társaságát és a friss levegőt. Ez azért is jó megoldás lehet, mert szabadabban variálható az elrendezés és érkezésre is kiválóan alkalmas.

Sokan viseltetnek ellenérzésekkel a fa kerti kiülőkkel szemben, mivel keménynek találják őket. Ezt a problémát viszont könnyen orvosolhatod néhány puha párnával. Erre a célra már külön is vásárolhatsz párnákat, de választhatsz olyan bútort is, ami már rendelkezik vele, így nem kell a válogatással töltened majd az időt és biztosan illik majd a kerti berendezéshez.

 

KERTBERENDEZÉS ÖTLETEK LELKES KERTÉSZEKNEK

Amennyiben szereted a szabadidődet a kert gondozásával tölteni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg szerszámod van. Ezek remek szolgálatot tesznek, amikor éppen a növényeidet gondozod, ugyanakkor az elhelyezésük komoly fejtörést okozhat. Különösen akkor igaz ez, ha nincs lehetőséged egy fészer felállítására az udvaron, mert akkor a kert berendezésével kell majd játszanod.

Ebben az esetben olyan bútorokat célszerű választanod, amelyek több funkciósak. Mi köze ennek a kiülőhöz? Több mint gondolnád, ugyanis ma már ezekből a bútorokból is találhatsz olyan modelleket, amelyek nem csak ülőhelyet biztosítanak, de tárolóként is funkcionálnak, így igazán praktikusak azok számára, akiknek sok kerti eszközt kell valahová elpakolniuk.

De nem csak akkor tesz jó szolgálatot egy tárolóval ellátott pad, ha szeretsz kertészkedni. A gyermekeid játékaidat is elteheted ide, hogyha befejezték az udvaron való hancúrozást. Így könnyedén rendet tarthatsz a házon kívül is.

Nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy nem csak tárolóhelyet biztosít, de ugyanilyen könnyen el is érheted mindazt, amit elraksz, hiszen éppen rajta ülsz.

A fa kerti kiülők igazán praktikusak, hiszen amellett, hogy gondoskodnak a kényelemről, az időjárással is képesek szembeszállni. Ennek ellenére a rendszeres tisztításról és ápolásról nem érdemes megfeledkezni, de kétségtelen, hogy ennek az ellenálló képességnek köszönhetően elengedhetetlen kelléke egy olyan kertnek, ami szociális tér is egyben.

 Kertberendezés ötletek - Dőlj hátra kényelmesen a kertben is!

 

Nem találtad még a tökéletes kerti bútoraidat? Ha még keresed a tökéletes padot, akkor tekintsd meg széles kínálatunkat a webáruházban! A kert berendezése során fontos, hogy funkcionális és strapabíró darabokat válassz, amelyek kényelmesek is. Fa kerti kiülőink között pedig pontosan ilyen darabokat találhatsz. 

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu