Blog

Előszoba festés ötletek tavaszra – Te készen állsz rá?

2019.12.06 14:55

Neked mi jut eszedbe a tavaszról? A nemsütés? Az allergia? Vagy esetleg a felújítás? Ha az utóbbi, akkor valószínűleg már azon töröd a fejed, hogy milyen feladatok várnak rád és hogy mennyit kell majd utána takarítanod. A feladatokat ugyan nem tudjuk levenni a válladról, de abban segíthetünk, hogy hogyan uralkodhatsz a káosz felett.

Előszoba festés ötletek tavaszra – Te készen állsz rá?

Mielőtt egyáltalán kapkodni kezdenél, először döntsd el, hogy egyáltalán mit szeretnél megvalósítani. Csak egy kis frissítést? Teljesen átalakítanád a helyiséget? És ha így van, milyen arculatot szeretnél kialakítani? Milyen hangulatot szeretnél teremteni, amikor a vendégeid belépnek az ajtón? Lássunk néhány praktikus előszoba festési ötletet!

 

NE A SZÍNT KERESD!

Most valószínűleg az égig szaladt a szemöldököd, pedig valóban nem a szín az, amit meg kell keresned. Az arculat kialakítása során sokkal fontosabb kérdés, hogy milyen hatást szeretnél kiváltani. Például ha természetes hangulatra vágysz, akkor a meleg, barnás színek és a zöld bizonyos árnyalatai jók lehetnek.

A zölddel azonban érdemes vigyázni! Ha rosszul választasz, akkor csak egy fogorvosi várót idéz majd fel az előszoba.

Az sem árthat, ha vannak elképzeléseid a bútorokról, amiket elhelyezel az előszobában. Persze, könnyű dolgod van akkor, hogyha azokat nem cseréled le, mivel így már van egy támaszod a választás során. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne alakíthatnál új arculatot.

Tegyük fel, hogy sötétbarna előszoba bútoraid voltak, amiket eddig egy klasszikus típusú helyiségben használtál! Változtatni szeretnél? A sötét színek remekül alkalmazhatóak modern környezetben is. Világos falakkal és néhány magasfényű berendezéssel máris sokat változtathatsz a megjelenésen és élvezheted az új előszobádat.

 Előszoba festés ötletek tavaszra – Te készen állsz rá?

 

SZERETNÉL VALAMI „PLUSZT”?

Lehet, hogy már meg is találtad a színt. Már ott pihen melletted a vödör festék, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik. Így van? Napjaink trendjeit böngészve ez nem is olyan meglepő. Hiszen tele vannak a magazinok és online cikkek lélegzetelállító fali díszítésekkel. Nem csoda, ha a te figyelmedet is megragadták.

Kifejezetten dekoratív lehet, ha néhány megkapó mintát pingálsz a falra. Vegyük alapul a fenti példát a modern előszobával! Fogj egy ecsetet és pingálj néhány sötét a bútorok színével harmonizáló kockát a falra! Ha nem elég biztos a kezed, akkor készíthetsz hozzá néhány sablont is papírból.

Az is előfordulhat, hogy nem szeretsz ilyesmikkel pepecselni. Erre is létezik természetesen több megoldás is. Vásárolhatsz néhány dekoratív bordűrt a falra. Jelöld ki a helyét és ezen a vonalon haladva a fal felső részét fesd valami más, lehetőleg egyszerű színre – általában a fehér a legnépszerűbb ezen a téren. Végül helyezd fel a vonalra a dekorszalagot és készen is vagy!

Ennél természetesen jóval több előszoba festés ötlet is létezik, hiszen lehet, hogy már a saját terveid készen állnak. Bátran engedd szabadjára a fantáziádat, amikor az otthonodat újítod fel, elvégre ez az a hely, ami nem csak az egyéniségedet tükrözi majd, de itt fogod tölteni a kikapcsolódásod idejét is. Kulcsfontosságú, hogy jól érezd magad benne.

Ha már letetted a festőhengert, akkor ideje beszerezni az új bútoraidat is. Nem tudod, honnan vásárold meg őket? Nézz körül webáruházunkban, ahol változatos és színes felhozatalt találsz előszoba bútorokból. Ezekkel a darabokkal könnyedén berendezheted azt az előszobát, amit megálmodtál magadnak.

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu