Blog

Lélegzetelállító előszoba dekoráció tavaszra

2019.12.06 14:59

Megérkezett a tavasz és ezzel együtt mindannyian érezzük a megújulást. Ez nem is olyan meglepő, hiszen végre süt a nap, feltöltődhetsz és tele lehetsz energiával. De valami mégis elrontja az örömöt, amikor elindulsz otthonról: a borongós, sötét és unalmas előszoba. Ráadásul, ha te így érzed, valószínűleg a vendégeid is, akik belépnek az ajtón.

Lélegzetelállító előszoba dekoráció tavaszra

De kinek van annyi szabadideje, hogy egész nap otthon dekoráljon? Dolgozni kell menni, el kell vinni a gyereket az iskolába, este pedig örülsz, hogy végre nyugodtan leülhetsz a kanapéra. És ki fog elmenni vásárolni, hogy kiválassza a szezonális díszítéseket, amik aztán a kukában landolnak, amikor eljön a nyár?

Van egy javaslatunk. Ne tedd! Ugyanis ennél vannak jobb megoldások is!

 

MIÉRT ELÉGEDNÉL MEG AZ EGYSZERŰ DEKORÁCIÓVAL?

Sokkal praktikusabb, ha olyan kiegészítőket veszel, melyek esztétikusak és praktikusak is egyben. Hogy mit értünk ezalatt? Ha nem sajnálod a pénzt, akkor célszerűbb olyan előszoba bútorokba fektetned, amelyek feldobják a hangulatot. Így a cipőidet is lesz hová tenned és könnyedén megteremtheted az otthonos atmoszférát is.

Észrevetted már, hogy azok a helyiségek, amelyekben tükör van, sokkal nagyobbnak tűnnek? Persze, nem csoda, hiszen visszatükrözi a szobát, így optikailag kétszer akkorának tűnik. Az előszobák kifejezetten kicsi helyiségek. Emellett egy szép tükör nem csak a teret tágítja, de így indulás előtt még vethetsz egy utolsó pillantást a megjelenésedre.

De akár tovább is gondolhatod ezt a koncepciót. Beszerezhetsz olyan előszoba blokkot, ami tükörrel is rendelkezik. Nagy előnye, hogy tovább díszítheted virágokkal, figurákkal, vagy egyéb apróságokkal és még a cipőidet is lesz hová elraknod.

 Lélegzetelállító előszoba dekoráció tavaszra

 

ÍGY TEREMTHETSZ OTTHONOS HANGULATOT

Úgy érzed, hogy unalmas és egyhangú az előszoba? A tavasz remek alkalom egy kis felújításra. Hamarosan úgy is jönnek az ünnepek, így egy frissítő festés, vagy néhány új bútor beszerzésére biztosan marad majd idő. Ám, ha erről lemondanál, mert nem szeretnél költekezni, akkor olyan megoldásokban is gondolkodhatsz, amelyek nem kerülnek pénzbe.

Sorra bújnak ki a szezonális virágok. Ha van kerted, vagy szeretsz sétálni, érdemes lehet begyűjtened néhányat, amit aztán egy csinos vázába rendezve elhelyezhetsz az előszobában. Amennyiben nem szeretnél hervadó növényekkel bajlódni, akkor akár ültethetsz is néhányat, így az minden szezonban újra és újra kivirágzik majd.

Persze, ez csak akkor működik, ha van elegendő fény az előszobában. Ennek hiányában kevésbé élő  díszekre lesz szükséged. Nem akarsz lemondani a természetességről? Gyűjts össze néhány ágat és rögzítsd őket a falra? Ha kreatív kedvedben vagy, akkor festhetsz hozzá illő mintát is a falra, máris kész az üde és tavaszias arculat.

Ezekkel az egyszerű megoldásokkal akár a legkomorabb előszobát is könnyedén feldobhatod. Így nem csak a hazaérkezés lesz kellemes élmény, de a vendégeid is jobb hangulatban lépnek majd be az ajtódon, amikor vendégségbe érkeznek hozzád. Elvégre a tavasznak épp annyi helye van az otthonodban, mint a szabadban. Élvezd ki a jó időt!

Ha szeretnél beszerezni néhány új bútort az előszobádba, akkor tekintsd meg kínálatunkat! Tárolók, előszobablokkok és kiegészítők változatos felhozatalából választhatod ki mindazokat a darabokat, amelyekre szükséged lehet a berendezéshez.

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu