Blog

Gyönyörű falrajzok a gyerekszobába

2019.12.06 15:46

Természetes, hogy a gyermekének mindenki a legjobbat szeretné megadni. Nem kivétel ez alól a gyerekszoba sem, amit nyilván szeretnél úgy alakítani, hogy az inspiráló és kellemes környezetté váljon, ahol szívesen tölti a gyerkőc az idejét. Szerencsére napjainkban ezt nem is olyan nehéz megoldani.

Gyönyörű falrajzok a gyerekszobába

A gyerekszoba megfelelő kialakítása azért is fontos, mert így a kicsik fejlesztése is könnyebb. Ne feledd, hogy a csöppség idővel óvodás, majd később iskolás lesz. Ezért fontos, hogy olyan lakóteret alakíts ki számára, ami nemcsak alvásra és a játékok tárolására ideális, de tanulásra és önfeledt szórakozásra is optimális.

 

MESÉS FALAKKAL EGYEDI A GYEREKSZOBA

Minden gyermek szereti a meséket. Tehát miért ne jelenhetnének meg a mesehősök a falakon is falrajzok vagy festmények formájában? Egy kedves Micimackó az íróasztal felett, vagy egy szép hercegnő a szekrénynél biztosan megörvendezteti majd utódodat. Ezeket ráadásul könnyedén elkészítheted saját kezűleg is. Mindössze némi festékre lesz szükséged hozzá.

Ha nem vagy biztos a kézügyességedben, a körvonalakat könnyedén felviheted egy pauszpapír segítségével. Csak rajzold fel a papír egyik oldalára a mintát, majd nyomd a falra és rajzold át a másik oldalon is. Amennyiben egyáltalán nem érzed magad Picassonak, akkor jó megoldás lehet a falmatrica is, amit néhány perc alatt felragaszthatsz a kívánt helyre.

 

KI MONDTA, HOGY NEM LEHET A FALRA RAJZOLNI?

Emlékszel, hogy gyerekkorodban összeszidtak, amiért a falra rajzoltál? Szerencsére manapság már nem kell emiatt aggódni, mivel rengeteg olyan megoldás létezik, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek rajzolgathassanak a falra. Ha nem szeretnéd újrafesteni a szobát, érdemes beszerezned speciális tapétát, amelyről könnyedén lemoshatóak a firkák.

Egy másik remek megoldás a falra rajzolgatás orvoslására, ha az egyik fal mentén felszerelsz egy nagy, krétás táblát. Erre egyszerű, iskolai krétával rajzolhatnak a gyerkőcök és egy szivaccsal könnyedén letörölhető az egész. Ez azért is jó, mert így a porontyok újabb és újabb alkotásokat készíthetnek anélkül, hogy tönkremenne a berendezés.

 Gyönyörű falrajzok a gyerekszobába

 

ENGEDD SZABADJÁRA A FANTÁZIÁDAT!

A falak dizájnját akár úgy is alakíthatod, hogy az a bútorokkal együtt alkosson egy képet. Például rajzolhatsz egy fát, melynek az ágaihoz könyvespolcokat szerelsz, így máris kész a Tudás Fája. Kiegészítheted esetleg origami virágokkal és pillangókkal is, így még inkább életre keltheted az alkotást.

Megelevenítheted a kedvenc esti mesét az ágy mellett, így a lefekvés előtti történet mesélése közben a gyerkőc követheti az eseményeket a képeken. De az sem rossz ötlet, ha apró csillagokat pingálsz a falra és a mennyezetre. Ehhez alkalmazhatsz foszforeszkáló festéket is, így lámpaoltás után felragyog majd a csillagos égbolt.

A festés alkalmával bátran vond be a kicsit is a munkába! Ő is nagyon élvezni fogja, ha megálmodhatja a legmenőbb gyerekszobát és olyan ötleteket is adhat, ami neked nem jutott volna eszedbe. Ráadásul ez remek közös időtöltés, ami közelebb hozza majd a családot. Kell ennél több?

 

Amikor a falrajzok készen állnak, nincs más hátra, mint a szoba berendezése. Webáruházunkban széles választék vár gyermekágyakból, de a többi fontos berendezést is beszerezheted néhány kattintással. Ha a rendelés már megvan, nincs más hátra, mint a gyerekbirodalom életre keltése.

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu