Blog

Segítsünk kiválasztani a tökéletes kerti medencét?

2019.12.06 15:57

Ha most készülsz egy medence beszerzésére, egyértelmű, hogy szeretnéd megtalálni a tökéletes darabot. Elvégre évekig ott fog állni a kertedben, nyilván olyat szeretnél, ami biztosítja a családod szórakozását és kikapcsolódását hosszú távon. Egy rossz döntés pedig olyan költségeket terhelne rád, amit elkerülhettél volna, ráadásul lehet, hogy nem is fér bele a keretbe.

Segítsünk kiválasztani a tökéletes kerti medencét?

De mitől lesz egy medence tökéletes? És hogy lehetne jódöntést hozni, ha még sosem volt medencéd, így híján vagy mindenféle tapasztalatnak? Jogos kérdések ezek, ezért most segítünk neked megtalálni a válaszokat, hogy biztosan olyan medencét vásárolhass, ami megfelel az igényeidnek.

 

BEÉPÍTETT VAGY FELÁLLÍTHATÓ?

Tény és való, hogy a beépített medencék remekül mutatnak a házak mellett, ráadásul a méretükből adódóan rengeteg teret adnak a szórakozásnak. Ám érdemes tudni, hogy nem minden esetben éri meg ebben a megoldásban gondolkodni. Egy úszómedence akkor jó választás, ha biztos vagy benne, hogy kihasználod majd a lehetőségeit és lehetőleg úszkálni is szeretnél benne.

Ha inkább az a típus vagy, aki a forró délutánokon szívesen üldögélne a hűsítő vízben, vagy a gyerekek számára szeretnél egy helyet, ahol pancsolhatnak, akkor egy különálló modellel jobban jársz. Ma már lehetőséged van felfújhatómerevfalú vagy fémvázas típust vásárolni, melyeket több méretben is elérhetsz, így biztosan mindenki elfér majd és még építkezéssel sem kell bajlódnod.

 

MILYEN KIEGÉSZÍTŐKRE LESZ SZÜKSÉG?

Ha már medence, akkor ne feledkezz meg a karbantartásról és a vízkezelésről sem! Ha szeretnéd, hogy a nyári móka gondtalan legyen, akkor biztosítanod kell a megfelelő higiéniát és a zavartalan működést is. Az egyik legfontosabb, amire ügyelned kell, az a megfelelő vegyszerezés, így megelőzheted a kellemetlen irritációkat és betegségeket, valamint az algásodás útját is elvághatod.

A víz tisztaságához szükséged lesz szűrésre is. Ezt a legegyszerűbben egy vízforgatóval vagy egy medenceporszívóval biztosíthatod. Továbbá vásárolhatsz még vízmelegítőt vagy medencevilágítást is, ha szeretnéd a víz kellemes hőmérsékletét biztosítani és szeretsz esténként fürdőzni.

 Segítsünk kiválasztani a tökéletes kerti medencét?

 

HOVÁ FOG KERÜLNI A MEDENCE?

Ahhoz, hogy a medence a gondtalan szórakozás helyszíne lehessen, fontos megtalálni számára a megfelelő helyet a kertben. Lehetőleg sík területet érdemes kiválasztani erre a célra, ahol könnyen beépíthető vagy felállítható az új szerzemény.

Lényeges még az is, hogy amennyiben szeretnéd megőrizni a privát szférádat, akkor olyan helyre telepítsd, ahol nem látnak rá az illetéktelenek. Persze, emiatt nem kell felhúzni egy egész falat, de ha nincs egy jól takarható kis zug a ház körül, akkor egy paraván sokat segíthet.

Jó hangulatot teremthetsz azzal, ha kiépíted a medence környékét is. Néhány dekoratív növény, egy ülőgarnitúra vagy pár napozóágy nemcsak a kellemes megjelenésről gondoskodhat, de a kényelem és a kikapcsolódás is biztosítva lehet a család minden tagja számára.

Most kezdődik a nyár, ezért ha még nincs saját medencéd, mindenképpen célszerű elgondolkodnod a beszerzésen. Gondolj csak bele, mennyi sorban állást és strandbelépőt spórolhatsz meg azzal, ha ezek az élmények elérhetek a hazádtól néhány méterre!

 

A döntés már megszületett, de nem tudod, hol tudnád megvásárolni az új medencét? Látogass el webáruházunkba, ahol nemcsak medencék széles kínálatával várunk, de a szükséges kiegészítőket is könnyedén beszerezheted!

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu