Blog

Tökéletes konyha átalakítás ötletek

2019.12.06 16:09

Ha felújításról van szó, a legtöbb ember a koszra és a rengeteg munkára asszociál. Természetesen ezek is együtt járnak a felújítási munkálatokkal, de ha okosan tervezel és jól alakítod az adott helyiséget, akkor végeredményében egy menő és egyben funkcionális teret kapsz, ami megkönnyíti a hétköznapjaidat.

Tökéletes konyha átalakítás ötletek

Így van ez a konyha esetében is. De hogyan lehet megtalálni a tökéletes kialakítást, ami értelmet ad majd ennek a sok nyűgnek? Elsőre ez lehetetlen feladatnak tűnhet, de hidd el, nem az! Az alábbiakban eláruljuk neked, hogy rendezheted be a tökéletes konyhát a lehető legegyszerűbben, így a felújítás sem lesz annyira idegőrlő.

 

A KEVESEBB NÉHA TÖBB

Először fontos tisztázni: a felújítás nem feltétlenül jár együtt az egész konyha szétverésével. Végül is miért szednéd le a csempéket, ha csak a bútorokat akarod cserélni? Így hát az első feladatod az, hogy letisztázd magadban, mi az, amit tényleg szeretnél felújítani és mi az, amit megtartanál a régi állapotában.

Már egészen apró változtatások is új életet adhatnak egy helyiségnek. Néhány új szín felvitele a falra, vagy pár új bútordarab, (esetleg egy új páraelszívó) máris feldobja a konyhát. Ráadásul, ha már benne vagy a munkában, arra is lehetőséged van, hogy megnézz néhány eddigitől eltérő elrendezést is. Meglehet, hogy akad jobb, mint a régi, csak épp még sosem próbáltad ki.

 

A PRAKTIKUS KONYHA ESZTÉTIKÁJA

Egy okosan kialakított konyha nemcsak jól kihasználható, de a helyiség hívogató arculatáról is gondoskodik. Ha jól szervezed a teret és a megfelelő berendezéseket használod, akkor mindennek lesz elegendő hely. Ez azért is jó, mert a rendezett összkép mellett a takarítást is jelentősen megkönnyíti.

Nagyban megkönnyítheti a munkát, ha elemes bútorokat választasz. Ezeket könnyedén a saját ízlésedre és a helyiség adottságaira szabhatod. Nincs is kiábrándítóbb, mint amikor rés marad a tűzhely és a konyhapult között. Ennek búcsút mondhatsz akkor, ha összeállítod a megfelelő bútorzatot.

 Tökéletes konyha átalakítás ötletek

 

HASZNÁLD OKOSAN A TERET

Az, hogy mekkora a helyiség, az esetek többségében már adott. Viszont ez nem jelenti, hogy ne használhatnád ki jól ezt a rendelkezésre álló teret. Ha kicsi a konyha akkor érdemes körkörösen rendezni, a fal mellé. Ez nemcsak azért lehet hasznos, mert nem tűnik majd zsúfoltnak, hanem azért is, mert minden kéznél lesz ahogy sürögsz-forogsz főzés közben. 

A falak mentén történő építkezés akkor sem elvetendő ötlet, ha több helyed van. Ilyenkor viszont bátran alkalmazhatsz kiugró elemeket, pultokat, amelyek megtörik az ürességet. Az sem rossz ötlet, ha beteszel egy étkezőasztalt vagy egy reggelizőpultot a helyiség közepére, így akár az egész család elfér a konyhában egy kiadós vacsorára.

Azt ugyan nem tudjuk helyetted eldönteni, hogy mit kell cserélni és mit nem. Viszont fenti tanácsaink nagyban megkönnyíthetik számodra a tervezést és a kivitelezést egyaránt. Ezek után már nincs más hátra, mint a munka megkezdése, hogy a nyarat már egy új konyhával kezdhesd és elkészíthesd a legfinomabb fogásokat a család számára.

 

Szeretnéd beszerezni az új konyhabútoraidat? Akkor feltétlenül nézz be a webáruházba, ahol elemes konyhabútorok széles választéka vár, melyekkel könnyedén berendezheted a felújított helyiséget.

 

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu