Garancia

Garancia igény érvényesítéséhez kérnénk az alábbi űrlapot kitölteni.

Felhívnánk figyelmét hogy amennyiben sikeres a bejelentése, akkor ugyanúgy, mint a rendelés leadásakor, azonnal érkezik önnek egy visszaigazoló email, amiben a bejelentésről szóló jegyzőkönyvet találja. Amennyiben ezt nem kapta meg, akkor valószínűleg valamit nem megfelelően töltött ki. Ez esetben keressen minket bizalommal a megadott garanciális elérhetőségek egyikén. A jegyzőkönyvek érkezési sorrendben, nyitvatartási időben kerülnek feldolgozásra. A jegyzőkönyv felvétele nélkül sajnos nem tudjuk megkezdeni bejelentésének feldolgozását. Amint ügyintézőnk feldolgozza a jegyzőkönyvet, tájékoztatja Önt a következő lépésről.

Számla sorszáma

A számlán a Bizonylatszám megnevezés alatt találja pl.: SZ_2016/1234567

Megrendelés azonosító

A rendelés leadását követően kapott visszaigazoló e-mailben találja, valamint a visszaigazoló e-mail tárgyában is szerepel pl.: 201612345

Név

A számlán szereplő nevet kérnénk megadni pl.: Kiss József vagy Kiskutya Kft

Email

Azt az e-mail címet kérnénk megadni amire a rendelést is leadták pl.: kiss.jozsef@email.hu

Telefon

Olyan telefonszámot kérnénk, amin a garancia ügyintézéssel kapcsolatban kereshetjük Önt pl.: 06301234567

Cím (irányítószámmal)

Ide a szállítási címet kérnénk megadni. Azt a címet ahol a termék van, ahol a szervizelés történik, vagy ahová küldhetjük a csereterméket, alkatrészt stb. pl.: 6000 Kecskemét, Hableány utca 12

Termék megnevezése

A számlán szereplő termékmegnevezés pl.: Bianca 55-ös komplett fürdőszobabútor magasfényű fehér, balos nyitásiránnyal

Termék kódja (cikkszáma)

Ezt a számlán a termék megnevezése előtt találja pl.: B55MFFMFFB

Termék vételára

A számlán szereplő összeget kell ide írni pénznem nélkül pl.: 55000

Hiba leírása

Ide a konkrét hibát kérnénk leírni. Lehetőség szerint teljes mértékig részletezve.

Érvényesíteni kívánt igény

Javítást, alkatrész utánpótlást, cserét, visszafizetést igényelhet. Ezeknek megvan a törvényben meghatározott kötelező sorrendje, amik az előbb felsorolt sorrendben érvényesíthetők.

Számla másolat

A feltöltendő képek legfeljebb 3MB méretűek és legfeljebb 1200x1200-as felbontásúak lehetnek. Egy db képet kérnénk a számláról, egy db képet a garanciajegyről, valamit 3 db különböző képet az Önnél lévő termékről, illetve annak hibájáról. Ha esetleg hiányos a csomag akkor a képeken az Önnél fellelhető elemeket kérnénk.

Garanciajegy

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

1. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

2. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

3. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott adataim a Leziter Kft. az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásom önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Köszöntjük a butoruniverzum.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy franciaágy is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az otthonod  minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

Az otthonod számunkra szentély

Mi nem csupán bútorokat, ágyakat vagy krti bútorokat forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami az otthonod és kerted világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a bútorikat ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy franciaágy árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

olcsobbat.hu olcso.hu