(06-1)-5-333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
Vásárlói értékelés: (0.0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről

Corfu Relax kerti bútor garnitúra

Kedvencek közé
teszem

Termékverzió: Corfu Relax kerti bútor garnitúra, fehér színben, világos szürke párnával
Cikkszám: 225177
Súly: 29350 gr
Gyártó/Forgalmazó: - Curver
Rövid leírás: Elegancia és funkcionalitás egyben! Stabil szerkezetű Corfu Relax sarokbútor szett.
további információk...

Kérjük válasszon az alábbi opciók közül:

Válasszon egy színt: Fehér színben, világos szürke párnával

Cappuccino színben, homok párnáv
Fehér színben, világos szürke p
Grafit színben, világos szürke p
Barna színben, meleg taupe párná
Szállítási költség:
további információk...
Biztosítás:
további információk...
Garancia idő:
további információk...
Bruttó Ár: 97.320 FtBruttó Akciós ár: 88.900 FtMegtakarítás: 9%
Máshol olcsóbb?
Akció kezdete:
2017-07-03
Akció vége:
8 nap : 11 óra

Corfu Relax kerti bútor garnitúra

Elegancia és funkcionalitás egyben! Legmagasabb precizitással készült, kényelmes kanapéból és stílusos asztalból álló Corfu Relax kerti sarokbútor szett maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára. A könnyű, de stabil szerkezetű bútor magas minőségű, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. Természetes rattan fonásra emlékeztető eredeti bútor felület, a profilozott ülőhelyek és puha párnák minden kétséget kizáróan a ternék további előnyeit képezik.

A termék lapraszerelt állapotban kerül kiszállításra.

 
Termék méretei [cm]:
Sarok kanapé:
 • Szélesség: 182
 • Mélység:182
 • Magasság: 79
Asztal:
 • Szélesség: 77
 • Mélység: 57
 • Magasság: 42
Csomag mérete [cm]:120x80x42, 120x80x35
Nettó tömeg [kg]:29.35

6 érv amiért ezt választom:

 • Vízálló
 • UV álló
 • 5 ülőhely
 • Könnyen tisztítható
 • Europai Gyártmány
 • 2 év garancia

Bali mono kerti szék

206056
Bruttó Ár: 8.400 FtBruttó Akciós ár: 7.200 FtMegtakarítás: 14%
Mennyiség: db

www.csapuniverzum.huÁltalános információk

A kiszállítás határideje terméktől függően 1-15 munkanap is lehet, ám készletes termékeknél akár ennél lényegesen rövidebb is. Szállítást megelőzően kollégáink mindenképpen értesíteni fogják Önt a megadott elérhetőségei egyikén.

Szállítási módok

Normál szállítás: ez a hagyományos háztól-házig történő szállítás. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a további, ingatlanon belüli mozgatásáról. Az ön rendelését az MPL vagy a GDL fogja kézbesíteni.

 • MPL: a kiszállítás előtti napokban e-mail értesítést küldünk Önnek a termékek átadásáról, majd a szállítás napján kap egy SMS-t a Postától, melyben tájékoztatják a várható érkezésről. Ha pontosabb információra van szüksége, a 06-40/46-46-46-es postai telefonszámon érdeklődhet az SMS-ben kapott ragszám bemondásával.
 • GDL: a kiszállítást megelőző munkanapon, amikor átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztesse a másnapi kiszállítást. A szállítási címre való érkezést, 15-30 perccel korábban telefonon jelzi Önnek a futár. A termékek szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a termékeket.

A szállítás költsége minden termék adatlapján fel van tüntetve, több tételes rendelés esetén ezek az összegek nem adódnak össze, hanem a rendelés végösszegét kell figyelembe venni. Az ország minden pontjára érvényes árakat pedig a következő táblázatban tekintheti meg:

Szállítási költségek

Webáruházunk a megrendelt termékeket 199.900,- rendelési érték felett, illetve az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz. 

Prémium szállítás: a hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Prémium szállítás esetén a GW futárszolgálata fogja végezni a kézbesítést. Legkésőbb az árufelvételt követő napon munkaidőben felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit, időpontját – igazodva az Ön igényeihez. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.

Prémium Plusz szállítás: az előbb részletezett prémium szállítással megegyezik, azzal a különbséggel, hogy a futárok megvárják, amíg Ön kibontja a megrendelt terméket, majd a feleslegessé vált csomagoló anyagot összepakolják, elszállítják, majd szakszerűen megsemmisítik. A szolgáltatás díja: prémium szállítás + 1.500 Ft.

Délutáni szállítás: a Posta 17.00-20.00 óra között történő kézbesítést is megkísérli. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését általános (08.00-17.00 óra között) időpontban is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Ezen időintervallumban történő kézbesítési kísérletet a Posta csak a www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf/postai_aszf internetes oldalon közzétettek szerinti településeken vállalja.

Szombati szállítás: a Posta a küldemények sikeres kézbesítése érdekében szombati napon is megkísérli 08.00– 12.00 óra között a kézbesítést. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését szombati napot megelőzően, hétköznapon is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Amennyiben az első kézbesítés kísérlet szombati napon történik és az sikertelen, a Posta a következő munkanapon kísérli meg a küldemény másodszori kézbesítését.

Köszönjük, hogy minket választott!

A 2 éves korlátozott garancia a hibás termék kicserélésére, valamint a termék rendeltetésszerű, otthoni használat során megrepedt vagy eltört alkatrészek kicserélésére vonatkozik. A termék esetleges cseréjére vagy a termék (vagy alkatrész) vételi árának a visszatérítésére vonatkozó döntés a reklamációs bejelentés után kerül megállapításra a Curver Poland SP. z o.o. kizárólagos megítélése szerint. A garancia nem terjed ki rendeltetésszerű használat, erő kifejtése hibás használat vagy szállítás, figyelmetlenség, személyes vagy otthoni használattól eltérő egyéb használat, valamint átalakítás, átfestés vagy az útmutatóban foglaltaktól eltérő összeszerelés, illetve túlterhelés és hibás karbantartás okozta meghibásodásokra. Emellett a korlátozott garancia nem terjed ki a természeti erők, ebben többek között az erős szél, vihar, jégeső stb. hatása okozta meghibásodásokra. Bútor szettek esetén - a garancia nem terjed ki a bútorhoz mellékelt párnákra. A garancia nem eredményezi a jótállás keretein belül benyújtott reklamációból eredő jogosultságok felfüggesztését vagy korlátozását. Lengyelország területén érvényes. Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba a jótálló képviselőjével - A Curver Poland SP. z o.o. Ügyfélszolgálati Irodájával, ul. Wrocłavska 34, 76-200 Słupsk, tel. 59 8411230, sklep@curver-lifestyle.pl vagy küldje el a kitöltött reklamációs bejelentő lapot (www.curver-lifestyle.pl oldalról tölthető le)


Bierbrunner Anikó
Kedves Butoruniverzum Csapata! Örömmel értesítem Önöket, hogy a rendelt kerti székek pénteken épsé...

tovább...
Cetelem online áruhitel
tovább
Igényeljen online áruhitelt kényelmesen,
otthonról akár azonnali elbírálással is!
Fogyasztóbarát
tovább
Mindent a fogyasztóvédelemről érthetően,
egyszerűen tanácsadónkban!
Házhozszállítás
tovább
Szállítási díjak már 990 ft-tól,
199.900 ft felett a szállítás ingyenes
Beüzemelés
tovább
Termékeinket szakszervizes
beépítéssel és beüzemléssel is kérheti!
Extra garancia
tovább
Vásároljon nyugalmat. Elérhető
díjakon kiterjesztett garanciát is vásárolhat!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?